Valentine ideas #2

Valentine lurer lige rundt om hjørnerne, og vi på inspiranistas tænkte, at vi selvfølgelig ville give vores input til hvilke valentinsgaver, man kan købe til kvinderne :-) Så her kan mændene finde lidt inspiration! Der er forskellige budgetter nedenunder, så mon ikke du finder et, der passer til dig!

100-300 kr

Hvad er mere perfekt til din valentine end en smuk valentinebuket og chokolade! Buketten på ovenstående billede koster 300,- inkl. chokoladeæsken. Find de perfekte buketter her og få dem leveret direkte til hendes hoveddør! 


Er hun mere til smykker, skal du ikke være nervøs for at skulle tage den store pengepung frem. Bare rolig, der findes super gode alternativer indenfor budgettet! Chanti har super flotte smykker til ethvert budget og så pakker de tilmed gaven ind. Vedhænget koster 95,- og ringen står til kun 50,-!


Man kan aldrig gå galt med et gavekort til biografen! Det betyder bare mere tid til dig og din valentine sammen. Gavekortet til 2 indeholder 2 gufbilletter til eks. 0.5 l sodavand eller lille alm øl. Gavekort til 2 fås for 250,- her


Ved du ikke, hvad du skal give til kvinden, der har alt? Så giv hende et abonnement til modeblade! Lige i øjeblikket har Bladkiosken VALENTINEDAG TILBUD hvor du sparer op til 50 %! Eksempelvis 5 numre af et Eurowoman for kun 200,- ! Se mere her.

300-600 kr
Skal din valentine igennem den helt store forkælelse, kan du finde rigtig mange gode gavekort i form af oplevelsespakker på nettet. Et godt eksempel kunne være den populære form for massage med varmesten, som skulle være super afstressende på kroppen. Prisen på sådan en omgang forkælelse koster 599,- og kan købes her.



Indsendt af : Theresa N.
0 Comments

Ingen kommentarer:

Send en kommentar